Mooie vaste tanden 60% goedkoper

 • Vastzittende tanden op implantaten (net zo vast als echte tanden)
 • Onder een lichte narcose volledig vrij van angst en pijn
 • Zeer ervaren in directe implantatie
 • Persoonlijke reisserviceWereldwijd toonaangevend in digitaal genavigeerde directe implantatie en tandesthetiek

Swiss Dentaprime staat voor de grootste deskundigheid op het gebied van tandimplantaten en het vervaardigen van biokeramische vervangende tanden. Met de implantaatcentra in Varna en Londen geniet het merk Swiss Dentaprime wereldwijd het hoogste aanzien bij patiënten en in vakkringen.

Uw voordelen als patiënt

In de Dentaprime tandkliniek profiteert u van de volgende voordelen:

 • Op de dag van de implantatie direct vastzittende vervangende tanden
 • Perfect uitziende nieuwe tanden
 • Behandeling met grootste precisie en hoogste veiligheid
 • Minimaal invasieve behandeling onder een lichte narcose

Onze missie: implantaatgedragen vervangende tanden voor alle patiënten

Als Zwitserse kliniekexploitant staat Swiss Dentaprime voor precisie, betrouwbaarheid en kwaliteit. Maar bovenal voor een revolutie in de behandeling van implantaatpatiënten: tot nu toe was een perfecte implantologische behandeling verbonden met hoge kosten, nu maakt Dentaprime een kostenreductie van ruim 60% mogelijk door een ultramoderne, volledige gedigitaliseerde workflow. Dit maakt dat een tandimplantatie voor de volledig tandeloze kaak niet meer een uitzondering is, maar een reguliere behandeling. Dentaprime maakt mooie vaste tanden voor alle patiënten betaalbaar – om te beginnen in Varna en Londen, binnenkort in heel Europa.

Dentaprime 4.0 – technologische voorsprong voor grootste precisie en perfecte resultaten

De Dentaprime methode onderscheidt zich van de gebruikelijke aanbieders door het consequente gebruik van digitalisering en de specialisatie in implantaatgedragen biokeramische vervangende tanden. Alle behandelstappen vinden onder één dak plaats – van de kaakchirurgie tot en met de tandtechniek. Als patiënt ondergaat u een behandeling in een kort tijdsbestek van een dag tot een week – in plaats van het eindeloos wachten gedurende weken of maanden. Deze hoge efficiëntie leidt tot een kostenbesparing van ruim 60%. Dat is de moeite waard!

Meer over de technische uitvoering:

 • Digitale afdruk in plaats van de onaangename afdruklepel (niet meer kokhalzen)
 • Digitale kaakregistratie en gezichtsscanner (zij staan garant voor perfecte, individuele resultaten)
 • Digitale volumetomografie en computerondersteunde implantaatplanning voor een veilige, zeer precieze implantatie.
 • 3D-printer en keramiek-freesrobot produceren de vervangende tand zeer veel preciezer en sneller dan de mens. U profiteert van de perfecte pasvorm, het fraaie uiterlijk en de lage prijzen.
 • Genavigeerde implantatie (de implantoloog ziet steeds waar zijn boor zich bevindt en of dit in overeenstemming is met de planning. De positiebepaling heeft een nauwkeurigheid van 0,3 mm, de hoek wordt op ca. 1 graad exact bepaald – dit is uit de losse hand onmogelijk. Een waarschuwings- en lichtsignaal voorkomt chirurgische complicaties.)

Laagste prijzen

Door het consequente gebruik van digitale technologie bespaart u ruim 60% ten opzichte van de gangbare aanbieders. Met aanzienlijk betere resultaten. U krijgt de volledige vaste bijdrage van de wettelijke ziektekostenverzekering en de aanvullende verzekering (afhankelijk van de polis). Ook kunt u in lage maandelijkse termijnbedragen betalen. Ontdek hoeveel u in de praktijk bespaart: 215-822-7855

Locaties

Implantaatcentra, die werken volgens de Dentaprime 4.0-methode, kunt u vinden in Londen en Varna. Andere centra in heel Europa verkeren in een voorbereidend stadium.